Oferta noastra

Fasonare
la comanda

Prelucrarea produselor conform planului de construcţii
Dacă doriți să folosiți otelul fasonat pentru construcții, nu trebuie să vă străduiți cu fasonarea manuală. Trebuie doar să încărcați extrasul de materiale din planul de construcții și noi tăiem și fasonăm piesele necesare.Etrieri armaturi constructii


Etrieri constructii din fier beton folositi in constructii civile si industriale pentru confectionarea de centuri, stalpi si grinzi pentru a fi montate in zidarie.Etrieri constructii fier beton


Etrieri pentru constructii din fier beton de 6mm, etrieri folositi in constructii pentru confectionarea stalpilor si a grinzilor.Construiesti?


Preluam comenzi de fier fasonat pentru constructii. Livrare prompta indiferent de cantitate. Fasonam otel beton si fier conform extraselor de armatura.

Pentru a nu intampina dificultati, venim in sprijinul clientilor cu suport tehnic atat prin telefon, cat si in santier.


fier-beton-fasonat-bacau-despre-noi
fier-beton-fasonat-bacau-doferta-noastra
fier-beton-fasonat-bacau-cum-lucram
fier-beton-fasonat-bacau-contact

Linie de prelucrare ultra-moderna, preturi in functie de complexitate si livrare prompta indiferent de cantitate


Hala productie otel beton fasonat


SC TECHNOANCOM SRL executa si livreaza constructorilor si dezvoltatorilor de proiecte civile si industriale o gama diversificata de otel beton fasonat de la OB37, BST500C Φ8mm pana la Φ32mm.
Marfa este etichetata pe marci,acestea avand imprimate numele beneficiarului, denumirea lucrarii,numarul marcii,tipul de otel beton si lungimea de debitare.
Procesul de fasonare se executa la standarde de calitate conform documentatiei si extraselor de armatura. Calitatea este atestata prin certificate si declaratii de conformitate de la producator,declaratie de conformitate pe proprie raspundere, precum si prin incercarile de tractiune executate in laboratoare acreditate.

Utilaje folosite in fasonarea otelului si fierului beton


Cu noi fierul prinde forma

SC TECHNOANCOM SRL


Venim in intampinarea necesitatilor dumneavoastra cu cele mai performante utilaje si echipamente de prelucrare a fierului beton asigurand astfel o calitate a produselor ce satisfac standardele industriei.Aveti nevoie de o cantitate mare de otel beton fasonat?


SUNA ACUM
Call Now Button