Cerere oferta

Prelucrarea produselor conform planului de construcţii

Dacă doriți să folosiți produsul pentru construcții, nu trebuie să vă străduiți cu fasonarea manuală. Trebuie numai să încărcați extrasul de materiale din planul de construcții și noi tăiem și fasonăm piesele necesare.

PROCEDURA DE LUCRU:

1. Trimiteți extrasul de armatura / necesarul de fier / otel beton pentru fasonare pe site sau pe adresa de contact@fierbetonbacau.ro si adresa de livrare
2. În 24 de ore lucrătoare primiți oferta de preț pentru fasonare, transport si termen de execuție
3. După acceptarea ofertei, primiți listele de taiere cu cantitatea finala și factura de avans de 70% din valoarea comenzii.
4. După confirmarea în scris a listelor de taiere, a timpului de fasonare și efectuarea plății, comanda va întra în lucru
5. Comanda va fi expediata către adresa comunicata după efectuarea plății integrale
6. Recepția se face în termen de 24 ore lucrătoare de la primirea comenzii pe baza listelor de taiere sau avizului de însoțire a mărfii.
7. La finalizarea comenzii, veti anuntat atat prin e-mail / sms cat si telefonic.

* TRANSPORTUL *

1) Daca oferta a fost fără transport termenul de ridicare a comenzii este de 10 zile lucrătoare. In acest caz manipularea se realizează prin intermediul podului rulant intr-un timp foarte scurt.
2) După depășirea termenului de 10 zile lucrătoare de la finalizarea comenzii, marfa se va depozita in exteriorul halei iar manipularea in vederea încărcării se realizează prin intermediul motostivuitorului ceea ce implica un cost suplimentar.


Va garantam respectarea termenului de livrare

*** In situatia in care nu finalizam comanda in termenul stabilit, va oferim transportul GRATUIT indiferent de locatia santierului. ***

    Doresc transportNU doresc transport
    Incarcare extras de armatura
    SUNA ACUM
    Call Now Button